måndag 27 april 2009

Hur hemligt?

Retro Elephant lyfte en aspekt, som jag tänkte vi kunde enas om litet mer demokratiskt - hur avslöjar vi oss? Själv tänkte jag mig ett pö om pö avslöjande i takt med att paketen dimper ner, á la syswapparna, snarare än alla på en gång á la Give and get. Vad har ni andra för åsikter?

9 kommentarer:

  1. Pö om pö tycker jag låter bra. Det blir ju inte "lika hemligt" som Give-and-get men det gör ju inte så mycket heller. Bara man själv får gissa lite så är det ju kul (och enklare ju fler paket som dimpt ner)!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det är bättre att man får gissa genast. Men inte drar jag mig ur om det blir annorlunda ;-)

    SvaraRadera
  3. Jag blir då så nöjd bara det dimper ner ett paket i brevlådan! Annars är det bara räkningar, så ett helt paket fullt med spännande grejor är ju som värsta överaskningsfesten!

    SvaraRadera
  4. det är lika roligt vilket som

    SvaraRadera
  5. Jag tycker också det är ok om vi avslöjar då paketen kommer, vi är ändå så många så jag kommer åtminstone inte att kunna hålla koll på vem som fått av vem före mig. Men visst går alla på en gång efteråt också bra.

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det är bra att få ta det när de kommer, och inte ha ett visst datum att bevaka.

    SvaraRadera
  7. Har ingen koll på hur det har funkat i de andra så ni får gärna dra reglerna till alternativen. Eller jag tror jag har ett hum så det kasnke räcker med att ni drar alternativen till det ni bestämt. Mig kvittar det hur vi gör. =)

    SvaraRadera
  8. Då lägger vi ut direkt och berättar vem paketet kommer ifrån när det kommer! Nä ni fått paketet bloggar ni om det, och får alltså direkt berätta vem som skickat. Sen visar vi upp paketet här också!

    SvaraRadera